Toți Felnăcanii sunt așteptați la Zilele Comunei, în 14 și 15 august

În zilele de 14 şi 15 august, comuna Felnac va îmbrăca straie de sărbătoare. Zilele Comunei Felnac ajung, în 2017, la cea de-a XII-a ediţie.

Tradiţia ca acest important eveniment din viaţa comunităţii locale să se desfăşoare timp de două zile, în preajma Sfintei Maria, a fost reînviată de actualul primar al comunei Felnac, Ioan Maliţa, încă de anul trecut.

Acesta spune că a făcut tot posibilul pentru a mulţumi toate categoriile de vârstă, programul oferit de către organizatori fiind unul variat. “Am reluat tradiţia de a derula evenimentele prilejuite de Zilele Comunei Felnac timp de două zile, încă de la ediţia precedentă. Mă bucur că Guvernul României a decis ca şi ziua de 14 august să fie liberă, dând astfel posibilitatea unei minivacanţe. De altfel,  acest lucru a venit în sprijinul nostru, pentru realizarea evenimentului aşa cum ne-am dorit. Îmi doresc ca oamenii să vină în număr cât mai mare la aceste evenimente, să se relaxeze şi să se simtă bine. În ceea ce ne priveşte, am făcut tot posibilul pentru a fi pe placul tuturor locuitorilor noştri şi mai tineri şi mai în vârstă. Sunt convins că evenimentul organizat de Primăria Felnac va atrage şi locuitori ai comunelor învecinate. Sper ca toţi cei prezenţi să se simtă cât mai bine la acest eveniment drag nouă”, ne-a spus Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac.

La rândul ei, directorul Căminului Cultural Felnac, Marinela Mihailovici, vorbeşte despre tradiţia acestui eveniment.

“Comuna noastră este amintită pentru prima oară în Agenda Culturală a anului 2006, editată de Consiliul Judeţean Arad, ca o localitate ce îşi aşteaptă cu drag fiii satului, în ziua de 13 august. De atunci, fiecare an care a trecut a adunat laolaltă tot mai mulţi prieteni şi oameni dragi de pretutindeni, sărbătoarea devenind astăzi cartea de vizită a comunei noastre pentru toate zilele ce vor urma. Vorbim de pe acum de tradiţie, pentru că această manifestare culturală este la a XII-a ediţie, iar noi ne dorim ca voia bună şi modernismul să se împletească armonios cu tradiţia creştină sub zodia generală a multiculturalităţii şi pentru aceasta, la iniţiativa primarului nostru Ioan Maliţa, atât în anul care a trecut, cât şi în acest an avem două zile de sărbătoare. Atunci când efortul este colectiv asumat, nu putem vorbi decât de speranţa unei noi reuşite”, a spus  Marinela Mihailovici, directoarea Căminului Cultural Felnac.

În ceea ce priveşte programul anunţat de autorităţile din comuna Felnac, luni, 14 august, în prima zi a evenimentului, în faţa publicului prezent la aceste manifestări vor evolua Ioan Seleşi, cu un număr de stand’up comedy, dar şi invitata specială Roxana Nemeș.

Ziua de marţi, 15 august, ce-a de-a doua a evenimentului, va fi una cu totul special. Startul va fi dat la ora 17,00, iar protagonist va fi îndrăgitul solist Ştefan Muntenaş. Acesta va avea şi câţiva invitaţi speciali care vor încânta publicul prezent. Printre aceştia se numără: Simona Costin, Ionuţ Mateş şi Cornel de la Chişcău.