Mergeți la vot și votați pentru voi, pentru copiii și părinții voștri!

La începutul lunii decembrie vom avea din nou alegeri, de data aceasta pentru Parlamentul României. Vom vota reprezentanții județului nostru în Camera Deputaților și Senatul României. Știu că mulți dintre dumneavoastră ați auzit că aceste alegeri nu sunt atât de importante ca și cele pentru primar, că nu candidează niciun cetățean din comuna noastră, că oricum nu vom avea reprezentanți din Felnac în parlament, după aceste alegeri, așa că nu ne ajută la nimic.

Fals! Aceste alegeri sunt deosebit de importante, pentru că ele vor da următorul parlament, care va vota următorul guvern. În perioada 2016-2019, comuna noastră s-a dezvoltat datorită fondurilor guvernamentale atrase de noi, cu sprijinul parlamentarilor PSD. Acesta este adevărul, iar rezultatele acestei colaborări se pot vedea pe fiecare stradă asfaltată, cu iluminat modern, se pot vedea la cele două școli modernizate, se pot vedea la primărie, care se reabilitează cu bani de la fostul guvern. Din păcate, a venit un alt guvern, liberal, care ne-a blocat toate proiectele. Astăzi, puteam avea canalizare pe majoritatea străzilor, dar acest proiect a fost blocat. Puteam asfalta străzile din zona industrială, să aducem noi investitori, să creăm noi locuri de muncă. Și acest proiect a fost blocat. Pentru gaz nu am mai primit finanțarea de la guvern, așa că a trebuit să ne orientăm spre fondurile europene.

Așadar, aceste alegeri sunt la fel de importante pentru comuna Felnac ca și cele locale, pentru primar și consiliul local. Sunt vitale pentru dezvoltarea comunei noastre în următorii patru ani, pentru că în funcție de cine va prelua guvernarea Felnacul va primi mai mulți bani sau va fi uitat de cei de la București, așa cum s-a întâmplat în ultimul an.

Duminică, 6 decembrie, vă îndemn să mergeţi la vot şi să puneţi ştampila pe aceia care credeţi că pot face cel mai mult bine pentru comunitatea în care trăim. România are nevoie de încredere, de stabilitate şi de un guvern care să sprijine comunitățile locale, să dezvolte satul românesc.

Nu votați pentru un candidat sau altul, ci votați pentru voi, pentru copiii şi pentru apropiaţii voştri. Votăm pentru siguranţă, sănătate şi educaţie, pentru civilizaţie şi viitor. Mergeţi la vot cu mintea deschisă şi inima uşoară, fiindcă duminică, 6 decembrie, viitorul ascultă de voi pentru următorii patru ani.

Vreau în final să-i anunț pe cetățenii comunei, că Primăria Felnac va lua toate măsurile necesare pentru ca aceste alegeri să se desfășoare în maximă siguranță, în primul rând din punct de vedere al protejării populației împotriva virusului SARS-CoV-2.

Ioan Malița, primarul comunei Felnac