Apel pentru plata taxelor

Fiind început de an, când se vorbește despre construcția bugetului, despre proiecte, nu putem să nu vorbim și despre taxele și impozitele locale, extrem de necesare dacă ne dorim să avem drumuri asfaltate, școli moderne, iluminat și așa mai departe.

„Am spus în nenumărate rânduri că așa cum noi ne facem datoria față de cetățeni, așa și locuitorii comunei trebuie să achite taxele și impozitele locale, pentru că altfel, nu avem de unde să scoatem sumele necesare pentru investițiile din Felnac. Cetățenii trebuie să înțeleagă că așa cum au drepturi, așa au și obligații și e inacceptabil ca unii să plătească la zi, iar alții să adune restanțe mari. Facem din nou un apel către cetățeni, știu că e încă un an greu, știu că probabil vor fi probleme și anul acesta în multe domenii, dar trebuie să fim conștienți că administrația locală trebuie susținută din impozite și taxe, pentru a putea duce proiectele la bun sfârșit. Cred că în cinci ani am demonstrat că aceste taxe și impozite au fost folosite în interesul comunității, investițiile se pot vedea cu ochiul liber“, spune Malița.

Primăria a creat toate condițiile pentru ca cetățenii să nu fie împovărați de taxe și impozite: pentru cei care plătesc până la 31 martie, se acordă bonificația maximă prevăzută de lege, adică o reducere de 10 la sută. De asemenea, taxele nu au fost majorate, fiind indexate conform legii cu rata inflației.