Zilele Comunei Felnac, un eveniment ajuns la a XII-a ediţie (FOTO)

La începutul acestei săptămâni, au avut loc Zilele Comunei Felnac.  Ediţia din acest an este cea de-XII-a  şi a adunat un public numeros, atât luni, 14 august, cât şi marţi, 15 august.

Tradiţia ca acest important eveniment din viaţa comunităţii locale să se desfăşoare timp de două zile, în preajma Sfintei Maria, a fost reînviată de actualul primar al comunei Felnac, Ioan Maliţa, încă de anul trecut.

Acesta spune că a făcut tot posibilul pentru a mulţumi toate categoriile de vârstă, programul oferit de către organizatori a fost unul variat. “Am reluat tradiţia de a derula evenimentele prilejuite de Zilele Comunei Felnac timp de două zile, încă de la ediţia precedentă. Mă bucur că am avut o vreme prielnică pentru derularea evenimentelor desfăşurate în cele două zile. În ceea ce ne priveşte, am făcut tot posibilul pentru a fi pe placul tuturor locuitorilor noştri şi mai tineri şi mai în vârstă. Evenimentul organizat de Primăria Felnac a atras şi locuitori ai comunelor învecinate, lucru care nu poate decât să ne bucure”, ne-a spus Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac.

Spectacolele s-au desfăşurat la baza sportivă din Felnac şi au adus, în faţa publicului prezent, artişti apreciaţi la nivel local, dar şi naţional. În prima zi a evenimentului, în faţa publicului prezent la aceste manifestări au evoluat Ioan Seleşi cu un număr de stand’up comedy, dar şi invitata specială Roxana Nemeș. Ziua de marţi, 15 august, ce-a de-a doua a evenimentului, a fost dedicată muzicii populare. Protagonistul principal a fost Ştefan Muntenaş. Acesta a avut şi câţiva invitaţi speciali care au încântat publicul prezent: Simona Costin, Ionuţ Mateş şi Cornel de la Chişcău.