Un nou sediu pentru poliție

Primăria Felnac dorește o eficientizare a activității instituțiilor de la nivelul comunei, iar în acest sens, a început amenajarea unui nou sediu pentru Postul de Poliție Felnac. Lucrarea se realizează, așa cum era de așteptat, cu firma primăriei, poliția urmând să fie găzduită de fostul spațiu în care a funcționat grădinița. „Era păcat să rămână nefolosită fosta grădiniță, astfel că ne-am gândit că acolo ar putea fi mutat noul post de poliție. Într-o parte a clădirii s-a deschis o farmacie, iar partea rămasă liberă am decis să o amenajăm pentru oamenii legii. Bineînțeles, lucrăm la reabilitarea clădirii cu firma primăriei și e inutil să spun că avem costuri extrem de reduse, decât dacă apelam la o firmă privată. Am propus să mutăm poliția în acel sediu pentru a aduce cât mai aproape toate instituțiile din comună. Dorim să eficientizăm activitatea acestor instituții, să oferim servicii de calitate cetățenilor, să avem o administrație cât mai funcțională, care să fie în permanență la dispoziția oamenilor“, susține primarul Ioan Malița.

O altă lucrare, despre care am scris și în numărul trecut, realizată tot cu firma primăriei, este gardul care împrejmuiește curtea primăriei, lucrare finalizată în această lună. „Am terminat și gardul primăriei și pot spune, glumind puțin, că acum suntem și noi în rând cu lumea, iar câinii din curtea primăriei nu mai trec în grădinile vecinilor“, spune Malița.

Aflăm vești bune și despre viitoarea casă mortuară care va fi construită în curtea Bisericii Ortodoxe Române din Felnac. Arhiepiscopia Aradului și-a dat acordul pentru a se realiza această investiție, astfel că proiectul a fost scos la licitație și în cel mai scurt timp posibil vor începe lucrările.