Sute de pachete de Crăciun au fost împărţite elevilor şi grădinarilor

În săptămâna Crăciunului, peste 300 de elevi şi grădinari ai unităţilor şcolare din comuna Felnac au primit pachete de Crăciun. Autorităţile locale au oferit în dar tuturor celor care frecventează şcoala şi grădiniţa un pacheţel venit din partea lui Moş Crăciun.

Primarul Ioan Maliţa şi viceprimarul Florin Brie au mers personal şi le-au dat elevilor şi copiilor din grădiniţă cadourile. „Este o tradiţie ca în apropierea sărbătorilor de iarnă să oferim elevilor şi micuţilor de la grădiniţă câte un pacheţel de dulciuri. Am mers personal, împreună cu viceprimarul Florin Brie, pentru a le da copiilor aceste mici atenţii din partea lui Moş Crăciun. Au fost peste 300 de pachete pe care le-am împărţit celor de la şcoala gimnazială şi de la grădiniţă. Am văzut că au primit aceste pachete cu bucurie, iar această fericire din ochii lor ne-a impresionat şi pe noi. Sunt gesturi normale, ale unei administraţii care are în atenţie permanentă sistemul de educaţie din comună. Chiar dacă gestul nostru nu are o legătură directă cu acest sistem educaţional ce ţine de cei ce-l înfăptuiesc, cred că a fost vorba despre un gest firesc, care să aducă puţin din spiritul acestor sărbători de iarnă, în sufletul fiecăruia dintre copii”, a spus Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac.

La rândul său, viceprimarul Florin Brie spune că a dorit să meargă personal în fiecare dintre clase pentru a da aceste pachete elevilor şi celor care frecventează grădiniţa. „Este un lucru greu de explicat în cuvinte, atunci când vezi figura bucuroasă şi plină de emoţie a unui copil. Este o bucurie aparte, pusă în mişcare şi de această atmosferă de sărbătoare generală, dar şi de apropierea vacanţei de iarnă. M-am bucurat să le fiu alături şi să le ofer aceste mici pachete cu dulciuri”, a spus Florin Brie, viceprimarul comunei Felnac.