Victoria Felnac se regrupează pentru un retur pozitiv

Victoria Felnac a pornit ceva mai greu actualul campionat, dar pe parcurs și-a revenit și chiar a terminat prima parte a sezonului cu dreptul. „VI-FE” iernează pe locul 10, cu 16 puncte și un bilanț de patru victorii, patru egaluri și șase înfrângeri, evoluție mulțumitoare la cum arată acum lotul. Toamna a fost marcată și de demisia președintelui Dan Ristin, iar după finalul turului și-a anunțat plecarea și antrenorul Dan Cuedan. După ceva mai bine de doi ani petrecuţi pe banca Felnacului, Cuedan a simțit nevoia unei schimbări. În urma discuţiilor purtate cu preşedintele-jucător al lui „VI-FE”, Oliver Felnacichi, şi-a reziliat amiabil contractul.  Au fost doi ani și jumătate, cu bune şi rele, pe banca tehnică a Felnacului. Am petrecut acolo o perioadă frumoasă, mă bucur că echipa s-a menținut în Liga a IV-a și le doresc multă baftă în continuare. Le mulţumesc jucătorilor cu care am lucrat, conducătorilor Ristin, Felnacichi şi primarului Ioan Maliţa şi tuturor celor care ne-au sprijinit activitatea fotbalistică. Sunt sigur că echipa va avea un parcurs frumos și în anii următori, iar Felnacul va rămâne un reper important în fotbalul județean.

Cuedan s-a despărțit amiabil de „VI-FE”

Fost antrenor și la UTA, Cuedan nu a dus lipsă de oferte, iar două au venit de la echipe fruntaşe din primul eșalon judeţean, Unirea Sântana şi Progresul Pecica. În cele din urmă, fostul antrenor al lui „VI-FE” explică opțiunea: Am ales Sântana datorită oamenilor de acolo, a bazei sportive, a condițiilor oferite și până la urmă a seriozității proiectului. E o nouă provocare, le mulțumesc celor care s-au gândit la mine și îmi doresc să avem o colaborare cât mai bună. Obiectivul stabilit e locurile 1-4, iar apoi, în funcție de ceea ce-și dorește și conducerea clubului sau comunitatea, poate ridicăm și mai mult ștacheta, ne-a declarat Cuedan.

Felnacichi caută un nou antrenor

Într-o postură inedită, aceea de președinte – jucător, Oliver Felnacichi are misiunea de a găsi un nou antrenor, care să se plieze pe ceea ce se dorește la „VI-FE”:

„Îi mulțumim lui Dan Cuedan pentru aportul său în perioada în care a antrenat echipa noastră. Am mai spus-o nu o dată că este cel mai bun antrenor din Liga a IV-a și de aceea ne este greu să îl înlocuim. Avem deja câteva nume pe listă, dar deocamdată sunt doar discuții, urmează ca în zilele următoare să anunțăm și noul antrenor. În funcție de ceea ce își dorește, de ce ne dorim noi, vom face schimbări și la nivel de lot și vom stabili și coordonatele pregătirii de iarnă. Din câte cunosc, nu și-a manifestat nimeni intenția de a pleca, dar exact vom ști după sărbători.”