Doi ani de mandat: Reabilitarea școlilor este una dintre prioritățile administrației

Reabilitarea școlilor este una dintre prioritățile administrației pe care o conduc, iar în acest sens am depus două proiecte tot pe PNDL și am obținut o finanțare de 2,8 milioane de lei.

Prin aceste proiecte se vor reabilita atât școala mare, cât și cea mică, iar unitățile de învățământ vor fi dotate la standarde europene. Avem semnate contractele pentru ambele obiective, iar la școala mare au și început deja lucrările, s-a înlocuit acoperișul, s-a dat jos instalația electrică, pentru că vom avea o instalație nouă, s-au dezafectat grupurile sanitare, vin altele noi, cu alte compartimentări, s-a demontat instalația de încălzire, pe care o vom utiliza în alte imobile ale primăriei, urmând ca la școală să fie o instalație nouă. De asemenea, țigla veche de pe școală am reușit să o recuperăm, cu sprijinul constructorului și o donăm Bisericii Ortodoxe Române. De fapt, la biserică vreau să facem o lucrare mai amplă, să o renovăm, iar pentru acest lucru avem nevoie de sprijinul enoriașilor, iar pe această cale, doresc să fac un apel la cei care au posibilități financiare să vină alături de noi. Totodată, doresc să fac un apel la enoriași din partea părintelui Petrică Ungur, care-i roagă pe cei care nu și-au achitat cultul să facă un efort, pentru că e nevoie de bani, așa cum aminteam mai sus.

Revenind la proiectul privind școlile, vreau ca până în data de 10 septembrie să fie finalizată partea de interior, să fie sălile de clasă utilate, astfel încât la începerea anului școlar elevii să aibă parte de cele mai bune condiții de a învăța.