Șule și Maxim pun umărul la reconstrucția Felnacului

Victoria Felnac s-a regrupat rapid după plecarea lui Dan Cuedan, astfel că a fost instalat un nou antrenor, în persoana lui Dani Șule.

Felnăcanii merg pe mâna unui fost fotbalist cu profil defensiv, ex-antrenor al Speranței Turnu și jucător, de-a lungul carierei, la CPL Arad, Victoria Nădlac, ACU Arad, Olimpia Bârzava și Mureșul Zădăreni. Până la urmă, cei din conducerea clubului au preferat un om pe care îl cunosc bine, ce a mai activat la Felnac și cu care se încearcă reconstrucția pentru ediția viitoare de campionat, când „VI-FE” va avea ambiții mult mai mari: „Au fost mai mulți antrenori pe listă, dar Dani Șule a fost printre primele noastre opțiuni. E un băiat serios, integru, iar fotbalul pe care încercăm să îl propunem va aduce și mai multă lume la teren. Are la dispoziție șase luni să analizeze lotul de jucători, pentru ca în vară să știm exact pe cine ne bazăm din campionatul următor. Ne propunem ceva serios alături de el, pe termen lung și vrem să ne schimbăm stilul de joc, să fim mai ofensivi și să avem mai mult mingea. Îl cunosc foarte bine, știu ce poate, a mai fost alături de noi în trecut, ca și antrenor secund, deci nu îi va fi greu să se acomodeze. De asemenea, vrem să atragem alături de noi cât mai mulți jucători din Felnac, iar obiectivul e formarea unei echipe competitive pentru sezonul viitor”, spune președintele-jucător Oliver Felnacichi.

„VI-FE” și-a programat reunirea în data de 27 ianuarie, ora 12, iar în următoarea săptămână se va lucra intens la definitivarea lotului pentru returul de campionat.