Doar Pecica a întrerupt seria lui “VI-FE”

Mai experimentaţi şi ceva mai bine pregătiţi fizic, oaspeţii şi-au securizat cele trei puncte în minutul 90, când Gyebnar l-a faultat chiar în colțul careului de 16 metri pe Huțanu, iar Arsene a trimis la colțul din stânga lui Șoltesz pentru 0-2. Victorie până la urmă meritată a celor de la Progresul, care aşteaptă cu încredere barajul de promovare. “VI-FE” a dat o replică bună, dar îşi pierde invincibilitatea din acest an, scenariu până la urmă aşteptat după duelul cu cea mai bună echipă a campionatului. Ciba a început partida în formula: Şoltesz – Sîrbu, Şiclovan (46 Plujar), V.Fritea, Gyebnar – Vidac, R.Fritea – L.Stanciu (60 Trifan), Maxim (33 C.Gabor), S.Bogdan – S.Măgulean (74 Baroti).

În ciuda înfrângerii, Felnacul face o a doua parte de campionat de excepţie, totul culminând cu victoria entuziasmantă din sferturile de finală ale Cupei României – faza judeţeană, 1-0 cu Unirea Sântana, reuşită semnată de Gabor (min.45). Semifinalele sunt programate pe 15 mai, pe terenuri neutre, iar finala se joacă pe 8 iunie. În semifinale s-au mai calificat Progresul Pecica, 2-0 cu CS Glogovăţ, Victoria Zăbrani, 4-2 cu CS Ineu şi Păulişana Păuliş, 4-2 cu Frontiera Curtici.

Dan Ristin: “Interes şi pasiune pentru fotbal”

Preşedintele clubului din Felnac, Dan Ristin, trage concluziile meciului cu Pecica, dar şi al parcursului excelent de până acum din acest an, atât din campionat cât şi din Cupă: “Pecica a fost echipa mai bună, chiar pe această cale îi felicităm şi le urăm multă baftă la barajul de promovare. Pe de altă parte, băieţii noştri s-au comportat bine şi în acest meci, mi-au plăcut dăruirea şi atitudinea. Secretul evoluţiei noastre din acest an, pe lângă faptul că ne-am întărit considerabil, este seriozitatea întregului colectiv, de la jucători până la antrenor, dar şi aportul Primăriei, ce ne asigură stabilitate. Suntem cu banii la zi, chiar după meci băieţii şi-au primit banii pe luna martie. În Cupă, dacă tot am ajuns în semifinale, ne dorim să jucăm şi în ultimul act. În acest an e greu să mai urcăm în clasament, dar sezonul viitor ne dorim o clasare în Top 6, la Felnac există interes şi pasiune pentru fotbal. Mulţumim suporterilor, care au venit în număr mare la stadion şi vreau să le urez tuturor sărbători fericite!”