„În straie populare – la zi de sărbătoare”, un eveniment care a adunat sute de localnici, dar şi oaspeţi din județ

În a doua zi de Rusalii, la Felnac s-a desfășurat evenimentul devenit deja tradiție „În straie populare – la zi de sărbătoare“. Am avut parte de o zi frumoasă și de o participare a unui număr foarte mare de persoane, de aceea dorim să mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi specială!

După slujba de la Biserica Ortodoxă Română din Felnac, s-a mers în paradă de costume populare românești, sârbești și de etnie romă la troița de la marginea comunei, unde s-a săvârșit slujba de sfințire a ogoarelor.

Evenimentul s-a încheiat în curtea Bisericii Ortodoxe Române, unde domnul primar Malița Ioan, împreună cu domnul viceprimar Brie Florin au invitat participanții la o agapă frățească!

Mulțumim încă o dată tuturor cetățenilor din Felnac și nu în ultimul rând prietenilor noștri, domnul subprefect Sulincean Marius și domnului Tripa Florin, care prin prezența lor constantă la evenimentele din comună putem afirma cu certitudine că au devenit „de-ai casei”!

„Începând cu prima ediție spuneam că acest eveniment trebuie să ajungă să fie unul de tradiţie și iată că acest lucru se întâmplă și facem eforturi, alături de toți oamenii de bine din comună, să ducem mai departe această sărbătoare. În anii trecuți, cu excepția pandemiei, am avut parte de evenimente de excepţie, de Rusalii, la care au participat foarte mulţi localnici, poate chiar mai mulți decât ne-am așteptat. La fel a fost și anul acesta, și le mulțumit tuturor celor care ne-au onorat cu prezența”, a spus Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac.