Victoria Felnac a avut opt jucători noi la reunire

Victoria Felnac a făcut ieri seară, la lumina reflectoarelor, prima mişcare din 2019. La reunirea pe care a programat-o antrenorul Lucian Ciba s-au prezentat nu mai puţin de opt jucători noi, iar cu alţi 2-3 sunt discuţii avansate. Cel mai important transfer este Răzvan Fritea, fostul mijlocaş ofensiv al Curticiului având acum câţiva ani meciuri şi de Liga 1, cu UTA. Portarul Şoltesz, plecat de la Zăbrani, Nenad Maxim, revenit practic la „VI-FE”, Gabor (Turnu), Geybnar (Pecica), S.Măgulean (Secusigiu), Crişan (Păuliş) şi Vidac (Şimand) sunt celelalte nume noi din tabăra Felnacului:

„În mare parte ne-am înţeles cu toţi, atât cu ei cât şi cu cluburile de unde provin. Mai suntem în discuţii cu încă 2-3 jucători, iar apoi lotul va fi complet. La reunire am avut în plus şi doi juniori, pentru că trebuie să ne gândim şi la viitor. Le urăm bun venit celor sosiţi în iarnă, eu zic că valoarea echipei deja a crescut, mai rămâne să demonstrăm asta şi pe teren. Avem şi trei plecări, care le-am mai anunţat, lui Petrehele i-am dat transferul la Turnu, Vidican pleacă la Aluniş, iar Ghiţă se retrage. Rafael Varga a fost singurul absent motivat la reunire, el urmând să se opereze”, ne-a declarat preşedintele Victoriei, Dan Ristin.

Felnacul are programate trei antrenamente în această săptămână, iar în weekend urmează să participe la turneul zonal de fotbal în sală de la Şagu, organizat de AJF Arad. Sebiş, Pecica, Sântana, Periam şi Dudeştii Vechi sunt adversarele din amicale, primul test urmând să aibă loc pe 13 februarie, împotriva sebişenilor, chiar la urcarea în cantonamentul de o săptămână, de la Moneasa.