Doamnele și domnișoarele din Felnac au fost sărbătorite cu ocazia Zilei de 8 Martie

Cu ocazia Zilei de 8 martie, Primăria comunei Felnac a organizat o seară de neuitat, la Căminul Cultural Felnac, pentru toate doamnele și domnișoarele din comună care au dorit să participe la acest eveniment.
Femeile din Felnac, prezente în număr mare la Căminul cultural, au fost așteptate încă de la intrare de către primarul Ioan Malița și viceprimarul Florin Brie. A fost o seară de neuitat pentru sutele de doamne și domnișoare prezente la Căminul Cultural din Felnac, care au avut parte de o paradă a modei, oferită de o casă de modă din Arad, dar și de un spectacol susținut de Frații Țica și formația.
„Am organizat o seară foarte reușită, cu ocazia zilei de 8 Martie, și vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor doamnelor și domnișoarelor care au fost alături de noi și ne-au dat ocazia să le sărbătorim cum se cuvine. Cred că a fost cel mai reușit eveniment de 8 martie, de când sunt primar al comunei Felnac. Ne-am bucurat și de prezența domnului senator Mihai Fifor, fost vicepremier și ministru al Internelor și Apărării, care a transmis un mesaj călduros femeilor din localitate“, a declarat Ioan Malița.

„Am petrecut o seară minunată alături de doamnele și domnișoarele din Felnac, cu ocazia Zilei de 8 Martie, la generoasa invitație a primarului Ionică Malița și a viceprimarului Florin Brie. Îi felicit pe cei doi gospodari destoinici ai comunității din Felnac, care au dat dovadă în ultimii 4 ani că sunt alături de comunitate ori de câte ori e nevoie și sunt oamenii potriviți la locul potrivit. Vreau să-i felicit pentru ceea ce fac la Felnac, din funcția de primar și viceprimar și le mulțumesc și pe această cale pentru invitație. Pentru toate doamnele și domnișoarele din Felnac, încă o dată, un sincer „La mulți ani!”“, ne-a declarat senatorul Mihai Fifor.