Rețeaua de canalizare din Felnac va fi realizată cu fonduri de la Guvern!

Ministrul Dezvoltării a semnat, în data de 31 martie, ordinul prin care s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Felnac“. Investiția va fi realizată cu o finanțare guvernamentală, prin Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din primărie care au muncit la acest proiect, dar și domnului deputat Mihai Fifor, președintele PSD Arad, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat de când am făcut primele demersuri pentru acest proiect, care știm cu toții de câte piedici a avut parte. În guvernarea 2019, se știe că am obținut finanțarea pe FDI, am făcut și licitația, apoi a venit guvernul liberal și a desființat acel fond și a trebuit să o luăm de la zero. Dar, până la urmă, important e când lucrurile se termină cu bine, iar acest proiect este pe drumul cel bun.

Sperăm ca CNI să dea cât mai repede drumul la licitație, să nu avem contestații sau alte piedici, altfel încât să demarăm în acest an lucrările și de la anul comuna să beneficieze și de canalizare“, spune primarul Ioan Malița.