Investiții în comuna Felnac

La școala mare din comuna Felnac continuă lucrările de extindere și reabilitare, un proiect finanțat din fonduri guvernamentale. „Suntem aproape de final la proiectul de extindere și reabilitare a școlii mari de la Felnac. În acest moment se lucrează la finisajele interioare, dar și la amenajarea curții interioare, unde vom face și un gard din plăci de beton, iar curtea va fi pavată cu pavaj“, spune primarul Ioan Malița.

De asemenea, cu firma primăriei se continuă lucrările de pavare a trotuarelor din comună. „Cu firma primăriei am început un nou tronson de trotuare în Felnac, lucrurile se mișcă binișor. Suntem pe strada principală, acum mergem pe partea dreaptă, să finalizăm toate trotuarele de pe centru. După care vom merge pe străzile laterale, stânga, dreapta, ca să aducem colectarea spre strada principală. Pe Călugăreni am terminat proiectul, dar am mai vrea să facem și strada care duce la sala de nunți, dar totul depinde de buget“, spune primarul Ioan Malița.

O altă investiție de la bugetul local este extinderea rețelei de apă. „Am achiziționat 1000 de metri de țeavă de apă, pentru că avem zone din localitate unde nu este rețea și dorim să facem această investiție împreună cu Compania de Apă, în acest an. Noi am achiziționat materialul, iar Compania de Apă va face racordurile la consumatori la rețeaua de apă“, declară Malița.