Lucrările la sediul primăriei sunt în plină desfăşurare

Lucrările de modernizare a clădirii primăriei sunt în plină desfăşurare. După ce partea exterioară a fost finalizată, acum se lucrează la interior.

„Am terminat partea exterioară, iar acum lucrările continuă la interior. A fost realizată extinderea, s-a montat noul acoperiș, geamurile termopan și se lucrează la finisajele interioare Lucrarea a fost finanţată de guvernarea PSD, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Lucrările sunt în plină desfăşurare, iar de noile condiţii vor beneficia atât cei care lucrează aici, cât şi cetăţenii care iau contact cu administraţia locală pentru diferite probleme”, spune Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac.

Valoarea acestui proiect este de 1,6 milioane de lei, bani atraşi de administraţia felnăcană din fonduri guvernamentale. Acest proiect se alătură altor investiții finanțate în ultimii ani prin PNDL, de către guvernele PSD, cum sunt asfaltarea străzilor, reabilitarea școlilor, modernizarea iluminatului public. Din păcate, noul guvern instalat la finalul anului 2019 nu a mai semnat niciun contract de finanțare pentru comuna Felnac.