Școlile din Felnac sunt în stadiul de licitație în vederea lucrărilor de reabilitare

O dată finalizată procedura pentru asfaltarea străzilor și demarate lucrările la acest obiectiv, pentru Primăria Felnac urmează o nouă investiție importantă.

Este vorba despre reabilitarea școlilor, proiect finanțat încă de anul trecut prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Pentru acest proiect s-a finalizat documentanția, urmând o nouă etapă, extrem de grea după cum vedem – licitația.

„După licitația pentru străzi, urmează o nouă încercare, la școli. Am finalizat toate documentele și în luna septembrie vrem să demarăm licitația de reabilitare a școlilor. Facem un apel pe această cale, la domnii care nu vor să se implementeze proiectele, să încerce, dacă nu doresc să ne ajute, măcar să nu ne încurce, să se gândească la copiii care vor beneficia de aceste investiții. Sperăm să nu-și trimită din nou firmele de casă, să blocheze licitația și să amâne iar cu câteva luni demararea lucrărilor. Important ar fi să încheiem toate procedurile în acest an, iar la începutul anului viitor, când va permite vremea, să începem lucrările. Aș vrea ca următorul an școlar să-i întâmpine pe elevii din Felnac cu școli moderne, săli de clasă primitoare și dotate cu aparatură de ultimă generație“, susține primarul Ioan Malița.