Confidențialitate

INFORMARE PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Data Ultimei Actualizari 16.02.2022

Regulamentul european general privind protectia datelor (GDPR) a aparut in Jurnalul Oficial al UE in mai 2016, in aceeasi luna intrand in vigoare. Totusi, aplicarea efectiva a acestuia se va face abia incepand cu data de 25 mai 2018, in toate statele membre UE, deci si in Romania.

„Prezentul regulament se aplica de la 25 mai 2018. Prezentul regulament este obligatoriu in toate elementele sale si se aplica direct in toate statele membre”, este subliniat in actul normativ. Concret, spre deosebire de directivele europene, care trebuie transpuse prin legi sau ordonante pentru a produce efecte la nivel national, regulamentele europene se aplica direct tuturor statelor membre UE, fara sa fie necesara vreo formalitate a autoritatilor autohtone.

Pe deasupra, trebuie subliniat ca nu vor exista niciun fel de norme pentru punerea in aplicare a regulamentului, asa cum se intampla uneori in Romania in cazul legilor sau ordonantelor.

Practic, intrarea in vigoare a GDPR va coincide cu abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Va rugam sa retineti faptul ca aceasta Informare nu este valabila pentru procesarea de catre noi a datelor personale in numele unor terte parti si conform instructiunilor acestora, cum ar fi companii aeriene, companii de inchiriere de masini sau alti furnizori de servicii, companii care organizeaza sau ofera pachete de concediu, parteneri de marketing sau clienti corporativi.

 

IDENTITATEA ȘI DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI:

Nume: JURJ CLAUDIU-CIPRIAN (inlocuitor Ungur Stefan), funcția Administrator , în cadrul compartimentului Administrativ.

Tel: 0745/860860.

 

DATELE DE CONTACT ALE RESPONSABILULUI CU PROTECȚIA DATELOR

Toate cererile pentru exercitarea drepturilor persoanelor vizate vor fi adresate către Persoana

Responsabilă cu Protecția Datelor la următoarea adresă de mail: primariafelnac@yahoo.com

În cazul în care se solicită informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de

către noi, vă rugăm să contactați Persoana Responsabilă cu Protecția Datelor la aceeași adresă de

mail. primariafelnac@yahoo.com

 

DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTAM

Exista posibilitatea sa colectam date cu caracter personal la fiecare intalnire sau interactiune cu toti clientii, precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Aceste informatii personale pot include: datele dumneavoastra de identificare; datele dumneavoastra de contact; participarea la un program in calitate de membru sau la un program de fidelitate; informatii legate de achizitionarea si primirea de produse sau servicii; caracteristici personale, precum si informatii de autentificare si alte detalii legate de; preferinte privind publicitatea si comunicarile; informatii despre autovehiculele pe care este posibil sa le aduceti pe proprietatile noastre si alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati sau pe care le putem obtine despre dumneavoastra.

 

-Website/portal web: Prin intermediul formularului de contact, colectam informatii personale si date de contact: nume, prenume, email, numar telefon. COMUNA FELNAC prelucreaza datele tale cu caracter personal in scop contractual si legal, iar, in cazul in care ti-ai dat un acord in acest sens la trimiterea formularului, este posibil sa va informam, in functie de preferintele exprimate de dumneavoastra si cu acordul dumneavoastra in cazurile necesare, despre produsele si serviciile noastre sau sa va invitam la evenimente prin e-mail, publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS), notificari automate, alerte in aplicatie, posta, centrul nostru de asistenta pentru clienti si alte mijloace.

Pe langa informatiile pe care le colectam de la dvs. in mod direct, putem deduce informatii despre dvs. in functie de informatiile pe care ni le furnizati sau in functie de alte informatii pe care le primim.

 

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE COLECTATE DESPRE DVS.

Folosim informatiile dvs. personale in scopuri diferite, inclusiv pentru a oferi si a personaliza serviciile pe care le solicitati si le asteptati din partea . COMUNA FELNAC, pentru a va oferi nivelul asteptat de servicii si a efectua actiuni directe de marketing si promotii, asa cum este prezentat mai jos in detaliu:

Administrarea serviciului: Folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a administra programele la care participati, inclusiv pentru a va oferi acces la informatiile contului dumneavoastra, cum ar fi stadiul recompenselor si ofertelor pentru care sunteti eligibil; pentru a indeplini servicii care fac parte din astfel de programe.

Marketing si comunicare: Este posibil sa folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a va furniza sau oferi buletine informative, promotii si oferte speciale recomandate, precum si alte mesaje publicitare in functie de orice preferinte privind comunicarea exprimate de dumneavoastra. Putem transmite aceste comunicari prin e-mail, prin posta, prin publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS) sau notificari.

Imbunatatirea serviciilor: Putem folosi informatiile dvs. personale pentru a imbunatati serviciile nume companie si pentru a ne asigura ca site-ul nostru, produsele si serviciile reprezinta interes pentru dvs.

INFORMATIILE PERSONALE PE CARE LE TRANSFERAM

Nu transferam informatiile colectate spre terte parti.

INFORMATII PERSONALE DESPRE MINORI

Nu colectam in mod constient informatii personale despre persoanele sub 18 ani. In calitate de parinte sau tutore, va rugam sa nu permiteti copiilor sa transmita date personale fara permisiunea dvs.

 

LINKURI CATRE SITE-URILE WEB SI SERVICIILE TERTILOR

Site-ul nostru si aplicatiile mobile pot contine linkuri catre site-uri terte. Retineti faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. In cazul in care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va sfatuim sa cititi politica de confidentialitate ale site-urilor pe care le vizitati inainte de a trimite date personale.

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

Nume companie va lua toate masurile rezonabile pentru: (i) a proteja informatiile personale de accesul neautorizat, de dezvaluire sau de distrugere si (ii) a pastra informatiile personale precise si actualizate dupa caz. Pentru protectia vietii dumneavoastra private, va recomandam sa nu ne transmiteti numerele cardurilor de credit sau orice alte informatii personale confidentiale prin e-mail.

Nu va vom contacta prin mesaje mobile/text sau prin e-mailuri pentru a va solicita informatii confidentiale sau detalii privind cardul de credit.

TRANSFERURI INTERNATIONALE DE INFORMATII PERSONALE

Nu transferam datele dumneavoastra personale in afara tarii sau a Uniunii Europene.

 

MODIFICAREA SI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de stergere a datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si dreptul de a va adresa justitiei. Ne puteti solicita sa va informam cu privire la datele personale pe care le pastram despre dumneavoastra, iar in cazurile necesare ne puteti solicita sa actualizam, corectam si/sau stergem datele dumneavoastra personale pe care le pastram in baza noastra de date activa. Vom face toate actualizarile si modificarile necesare in timpul specificat de legea aplicabila si, in cazul permis de lege, putem solicita o taxa adecvata pentru a acoperi costurile de a raspunde la solicitare. Va rugam sa transmiteti respectivele cereri prin adresa de email adresa de email.

Pentru a va proteja confidentialitatea, putem raspunde la astfel de solicitari la adresa de e-mail pe care ati inregistrat-o sau ne-ati furnizat-o prin alte metode. Retineti faptul ca, in cazul in care faceti o solicitare de stergere a datelor, exista posibilitatea sa nu va putem oferi calitatea si varietatea serviciilor cu care sunteti obisnuit.

 

PASTRAREA DATELOR PERSONALE

Pastram datele dvs. personale pentru perioada necesara realizarii scopurilor explicate in prezenta Informare, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.

Vom distruge informatiile dumneavoastra personale cat mai curand posibil si intr-un mod in care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite.

Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hartie, acestea vor fi distruse intr-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hartie sau in alt mod, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

 

ALEGERI – COMUNICARI DE MARKETING

Daca ne-ati furnizat informatiile dumneavoastra de contact (adresa postala, numarul de fax, adresa de e-mail sau numarul de telefon), este posibil sa va informam, in functie de preferintele exprimate de dumneavoastra si cu acordul dumneavoastra in cazurile necesare, despre produsele si serviciile noastre sau sa va invitam la evenimente prin e-mail, publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS), sau notificari.

Daca preferati sa nu mai primiti materiale publicitare prin e-mail, puteti opta pentru dezabonare folosind functia de dezabonare din e-mailul pe care il primiti de la noi. Solicitarile de dezabonare pot dura pana la zece zile lucratoare pentru a intra in vigoare. In cazul in care nu exista un link de dezabonare in respectivul email, puteti raspunde raspundeti la mesaj cu textul „STOP”.

Pentru a va dezabona de la mesajele text, ne puteti comunica prin intermediul datelor noastre de contact, sau raspundeti la mesaj cu textul „STOP”.

 

DREPTUL PERSOANEI VIZATE DE A DEPUNE O PLÂNGERE UNEI AUTORITĂȚI DE SUPRAVEGHERE

Persoanele vizate care consideră că drepturile acestora au fost încălcate vor putea să se adreseze

Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

 

MODIFICARI ALE INFORMARII

Exista posibilitatea sa aducem modificari acestei Informari periodic. Daca vom efectua modificari semnificative acestei Informari, vom publica un link catre Informarea revizuita pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar daca v-ati inregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, va vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteti afla data ultimei actualizari a Informarii, consultand link-ul si data de la inceputul Informarii. Orice schimbare a prezentei Informari va intra in vigoare in momentul publicarii Informarii revizuite pe site.