Ziua Femeii, sărbătorită cum se cuvine la Felnac

Ziua de 8 Martie va fi marcată cum se cuvine și în acest an la Felnac, doamnele și domnișoarele din comună urmând să aibă parte de multe surprize plăcute.

„Anul acesta vom sărbători Ziua Femeii în 8 martie, duminică, la Căminul cultural din Felnac. Sunt invitate toate doamnele și domnișoarele din comună, care vor avea parte de multe surprize. Odată cu venirea primăverii, anotimpul pe care simbolic îl putem considera al renașterii și al trezirii la viață, noi, bărbații, avem o mare responsabilitate.

Responsabilitatea de a aduce emoții pozitive femeilor din viața noastră: mamelor, soțiilor, fiicelor, surorilor, prietenelor, profesoarelor, colegelor de serviciu, partenerelor de colaborare, tuturor femeilor care ne înconjoară.
Ziua de 8 Martie este una dintre zilele cele mai pline de feminitate și căldură sufletească! Este o zi cu un farmec deosebit. Este ziua în care auzim la adresa femeilor doar cuvinte de laudă, de recunoștință, de admirație și de iubire. Suntem conștienți că o felicitare, un mesaj, o urare pot aduce bucurie în suflet.
An de an, de 8 Martie ne recăpătăm speranța, optimismul, credința în mai bine și avem un motiv special de a reînnoi și sentimentele de recunoștință, dragoste și afecțiune față de femeile din viața noastră.

Dragi FEMEI, Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni! O primăvară frumoasă în suflet și în gând!
Să aveți parte de tot ce vă doriți“,
este mesajul transmis de Ioan Malița.