Zeci de copii din comuna Felnac au primit ghiozdane și rechizite la început de an școlar

Zeci de copii din comuna Felnac, din clasele I-VIII, au primit ghiozdane și rechizite din partea primarului Ioan Malița și a asociației „Copilul din mine“, la început de an școlar. Vorbim de un ajutor substanțial pentru copiii din comună, dar mai ales pentru părinți, care au fost scutiți astfel de cheltuieli importante, într-o perioadă dificilă, așa cum e cea pe care o traversăm.

„Vrem să mulțumim pe această cale partenerilor de la asociația „Copilul din mine“, care au contribuit la acest gest frumos de început de an școlar. Am reușit cu sprijinul acestor oameni minunați să achiziționăm ghiozdane și rechizite pentru un număr de 37 de copii cu posibilități mai reduse. Este un sprijin pentru părinți, în această perioadă grea, când vedem cum cresc de la o zi la alta prețurile la utilități, alimente, medicamente etc. Încă o dată, mulțumim partenerilor pentru ajutor“, spune primarul Ioan Malița.

La începerea școlii, a fost prezent și primarul Felnacului, Ioan Malița, care a transmis un mesaj elevilor, dascălilor și părinților. „Începutul de an școlar este un moment important pentru copii, părinți, bunici și profesori, când împreună retrăiesc bucuria revederii. Începutul unui nou an școlar aduce și speranța unui an mai bun. Cel mai important lucru pe care putem și trebuie să-l facem pentru o comunitate sănătoasă este educația. Și tocmai de aceea, administrația locală pe care o conduc este preocupată de modernizarea școlilor, grădinițelor, pentru a oferi fiecărui elev un mediu corespunzător pentru dezvoltare. M-aș bucura dacă mai mulți părinți ar opta pentru școala din Felnac, unde avem toate dotările și cadre pregătite, în loc să facă naveta elevii la Arad. Sperăm ca de la anul să se întâmple acest lucru, pentru că noi facem eforturi să le oferim toate condițiile.

Le doresc elevilor să aibă parte de cât mai multe satisfacții pe parcursul acestui an școlar. Viitorul țării sunteți voi, iar noi, administrația locală, avem datoria să vă oferim condițiile de care aveți nevoie pentru a învăţa şi pentru a vă dezvolta sănătos. Dascălilor, cei care se dedică pentru fiecare elev și alături de care pășesc spre performanțele școlare, le doresc multă putere de muncă și realizări profesionale “, este mesajul de început de an al primarului Ioan Malița.