Târgul de Crăciun şi „Drumul Fecioarei Maria spre Betleem”, evenimentele ce vor marca sărbătoarea Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos

Administraţia locală din comuna Felnac va organiza, duminică, 22 decembrie, două evenimente specifice Crăciunului, care au devenit deja o tradiție. Târgul de Crăciun şi „Drumul Fecioarei Maria spre Betleem“ sunt evenimentele ajunse la cea de-a treia ediţie. Târgul de Crăciun va fi deschis în acest an doar o zi, în 22 decembrie, în piața din centrul Felnacului, iar „Drumul Fecioarei Maria spre Betleem” va avea loc în aceeași zi. Această din urmă acţiune va presupune un drum făcut de zeci de copii costumaţi în personaje biblice. Prin această acţiune se doreşte marcarea într-un mod aparte a Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Cei ce vor alcătui acest drum, mai precis componenţii ansamblului Zorile, vor merge pe străzile localităţii, în dorinţa de a pune în scenă drumul Fecioarei Maria înainte de a-l naşte pe pruncul Iisus Hristos.

Focuri de artificii de Revelion

Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac, speră ca felnăcanii să ia parte în număr cât mai mare la aceste evenimente. „Administraţia locală continuă această serie de evenimente dedicate Crăciunului, care au ajuns la a treia ediție. În plus, în acest an am pregătit o surpriză pentru felnăcani și de Revelion. Astfel, la trecerea dintre ani, îi așteptăm pe cetățenii comunei în fața primăriei, pentru a ciocni un pahar de șampanie și a urmări un frumos spectacol de artificii”, a spus Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac.

La Târgul de Crăciun, cei prezenţi, pe lângă faptul că vor putea asculta un program de colinde şi cântări creştine, se vor putea delecta cu un ceai fierbinte, vin fiert, dar şi cu diferite preparate culinare.