VI-FE nu au pus mari probleme liderului!

Liderul Ligii 4 Arad, Crișul Chișineu Criș, a avut un meci greu la #Felnac, unde gazdele au dorit victoria, dar nu s-a putut.

Meciul a început cu ocazii de partea gazdelor, Băd are o lovitură cu capul din 6 metri dar nu este periculoasă pe ntru portarul Mucha, la faza următoare vine și golul. Teședan scapă de defensiva gazdelor și înscrie pe lângă portarul Pașcalău, contrar cursului jocului, 0-1 min. 31.

În repriza secundă au apărut mai multe goluri, cel secund a fost după o schemă, corner Turcuș peste apărarea felnăcanilor, Lung a recentrat cu capul în careul mic iar Modan a înscris cu capul, 0-2 min.60. Dubeștean și-a scris numele pe tabela de scor, deviind în propria poartă, 0-3 în minutul 80. Totuși VI-FE înscrie golul meciului prin Adam, cu un șut de la 30 de metri depărtare, superb, iar meciul se termină cu scorul de 1-3.

Aparent nemulțumit de rezultat. președintele clubului Victoria Felnac, #DanRistin, declară dezamăgit, citând din clasici, ”terenul și arbitrii sunt de vină, probleme avem doar cu echipele din top 5”.

Crișul Chișineu Criș se menține pe primul loc și rămâne principala candidată la promovare.

Formații:

Felnac: Pașcalău – Țugulescu (73 Balint), Brozbic (61 Mărușteri), Brozbic, Petri – Adam, Dubeștean – Borteș (46 Moldovan), Butura, R. Popa – Băd.

Crișul: Mucha – Ciornei (78 Lavrincsik), Al. Pavel, Lung, Jude – Borșa (80 Asandului), Turcuș, Jichici (89 Jichici), Gâlcă – Teședan, Modan.

Arbitri: Alexandru Gornic – Casian Băla, Sebastian Pantea.

Observatori AJF: Răzvan Cadar, Gheorghe Sfăt.