Festivitate de final de an la școala și grădinița din Felnac

În data de 16 iunie 2023, s-a încheiat o nouă etapă din viața elevilor școlii gimnaziale „Aurel Sebeșan” din Felnac! Încheierea anului școlar s-a marcat într-un cadru atipic, datorită condițiilor meteorologice neprielnice, dar asta nu a luat cu nimic din entuziasmul și buna dispoziție a participanților!

În cadrul acestei festivități de încheiere a anului școlar, elevii au intonat imnul național și alte cântece, au fost felicitați premianții și li s-au transmis gânduri de bine din partea doamnei directoare și a domnului primar Malița Ioan.

Domnul primar, în cadrul discursului a felicitat toți elevii și a transmis gânduri de bine în special elevilor din clasa a VIII-a care din toamnă, cu siguranță, vor reprezenta comuna noastră cu cinste la liceele pe care le vor alege.

„Acum, când încheiem un alt an școlar, vreau să vă transmit un mesaj important. Fiecare dintre voi este unic și special în felul său. În fiecare zi, puneți efort și pasiune în învățare și dezvoltare personală, iar noi suntem alături de voi în fiecare pas al acestui drum minunat!

Educatoarele, profesorii și învățătoarele voastre sunt adevărate călăuze și mentori, dedicați misiunii lor de a vă ghida și sprijini în descoperirea cunoașterii și a talentelor voastre ascunse. Părinți, voi sunteți susținerea și iubirea cea mai puternică în viețile copiilor voștri. Fiecare zâmbet și fiecare realizare a celor mici sunt bucurii de neuitat pentru noi, cei mari.

Dragi copii, vreau să vă încurajez să vă continuați aventura minunată a învățării, să explorați noi orizonturi și să visați în culori vibrante. Indiferent de provocările întâmpinate, să nu vă pierdeți niciodată curajul și să credeți în puterea voastră de a realiza lucruri extraordinare.

La finalul acestui an școlar, sărbătoriți-vă realizările și bucurați-vă de vacanța de vară. Reveniți cu energii proaspete și inimile pline de entuziasm în noul an școlar, pregătiți să faceți noi descoperiri și să trăiți noi experiențe minunate“, este mesajul primarului Ioan Malița, la final de an școlar.

Totodată, Ioan Malița a anunțat faptul că a reușit să mai obțină o finanțare menită să îmbunătățească sălile de clasă din școală și faptul că elevii premianți vor beneficia, ca și în anii anteriori, de o vacanță facilitată de către Primăria Felnac și domnul primar!

În aceeași zi, a avut loc și la grădinița din comuna noastră festivitatea de încheiere a anului școlar! La fel ca în discursul de la festivitatea de la școală, primarul Ioan Malița a anunțat și demararea imediată a unor investiții de așa natură încât grădinița din comună va trece din toamnă la statutul de grădiniță cu program prelungit, cu toate facilitățile și condițiile necesare!